Citadellet Bolagsservice hjälper dig att komma igång

På två timmar kan du vara redo att leverera legoarbete med eget bolag! Idag är det hur enkelt som helst att köpa lagerbolag. Du kan vända dig till Citadellet Bolagsservice som säljer lagerbolag som en del av sin service.

Citadellet Bolagsservice erbjuder effektiva tjänster

Det kan göra stor skillnad med lagerbolag om du får igång ditt bolag idag istället för om tre veckor. Det här är precis vad du får hjälp med när du vänder dig till Citadellet Bolagsservice. De har tagit fram ett format online som gör det så enkelt för dig att ordna med ditt bolag.

Ett lagerbolag är ju ett ab som redan är registrerat med Bolagsverket. Du behöver bara ändra namn på det och ge en beskrivning av verksamheten. Det spelar ingen roll att bolaget i början känns igen med ett nummer. Du kan ställa ut räkningar och jobba lagligt från start.

Ta din verksamhet till nästa nivå

Oavsett om du jobbar med att producera butiksinredning eller är expert på kantpressning kan det vara dags att ta det hela till nästa nivå. Det är inte svårt att starta eget bolag och med Citadellet Bolagsservice får du väldigt fin hjälp.

Det är snabbt och smidigt att koma igång och du behöver inte oroa dig för att göra några fel. Dessutom slipper du ju vänta och det kan vara A och O när du står redo att dra igång din egen verksamhet.

Med lagerbolag är det verkligen inte svårt att komma igång med egen verksamhet på kort tid. Fast det är klart att du måste vara väl medveten om vad du gör. En stabil affärsplan bör ligga botten för din nya verksamhet. Dessutom är det alltid klokt att ha rådgivning att vända sig till när man drar igång ett nytt bolag.

8 Sep 2021